Logistiikkakoordinaattori – Wiima Logistics Oy

TurkuSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 07.04.2019


Wiima Logistics Oy on Turussa pääkonttoriaan pitävä, kansainvälisen logistiikan ja huolinnan asiantuntijayritys. Turun toimistomme toimii tällä hetkellä 20 henkilön voimin. Lisäksi toimipisteemme Aasiassa ja Virossa tukevat meitä kansainvälisessä kasvussamme. Intohimonamme on etsiä ja tarjota asiakkaillemme toimivia ja kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Etsimme kasvumme tueksi kahta logistiikkakoordinaattoria vakituisiin työsuhteisiin osaksi 4PL-tiimiämme Turun Apilakadulle.

Toimimme asiakkaidemme aitona ulkoistuskumppanina tarjoten läpinäkyvää ja aina asiakkaidemme etujen mukaista logistiikan optimointia. Tehtävässä pääsetkin vastaamaan itsenäisesti sinulle nimetyistä asiakkaista ja hoidat erilaisten logististen toimeksiantojen suunnittelun, kilpailutukset ja toteutuksen. Pääasiallisesti nämä ovat kuljetustoimeksiantoja, mutta myös projekteja ja suurempia kokonaisuuksia.   

Mitä toivomme?

Aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn, sillä toimintamme 4PL-puolella perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja mittaamiseen löytääksemme parhaat logistiikan ratkaisut asiakkaidemme liiketoimintojen tueksi. Kyky hallita suuria kokonaisuuksia ja itseohjautuvasti löytää asiakkaidemme kannalta kustannustehokkaimmat ratkaisut ovat avaintekijöitä tehtävässä menestymiseksi.

Toimintaympäristömme on aidosti kansainvälinen ja globaalissa verkostossamme on lähes 1 000 eri logistiikkapartneria. Arvostamme hyvää englannin kielen osaamista sekä kansainvälisten logistiikkatoimintojen järjestelyiden monipuolista kokemusta. Tehtävä tarjoaakin monipuolisen oppimisympäristön kokeneemmallekin logistiikan osaajalle, sillä tässä työssä saat läpileikkauksen koko logistiikan maailmaan.

Mitä tarjoamme?

Organisaatiomme on ketterä ja matala ja työyhteisömme koostuu todellisista logistiikka-alan ammattilaisista. Ilmapiiri on innostunutta ja nuorekasta ja yhteistyö välitöntä. Tarjoamme aina tarvittavan määrän perehdytystä työtehtäviin ja työssä sinua tukee koko Wiima Logisticsin organisaatio.  

Käytössämme on joustavat työajat, toki aina huomioiden asiakkaiden tarpeet ja toimialueet. Etätöitä tehdään organisaatiossamme runsaasti ja niihin kannustetaan.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Lisätietoja yrityksestä antaa Wiima Logisticsin toimitusjohtaja Lauri Heiliö keskiviikkoisin klo 10-12, puh. 040 5397230.

Lisätietoja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä, puh. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi, arkisin klo 9-16 viikoilla 12 ja 14. Viikon 13 aikana ei puhelintiedusteluja.

Kiireisen työtahdin vuoksi toivomme, että huomioit soittoajat.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta ollaksesi mukana kaikissa rekrytointiprosessimme vaiheissa. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on su 7.4.2019.

Tsemppiä hakuun!

Turku
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Rekrytoinnit
17888348

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Henkilöstökonsultti
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.