Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

LVI-suunnittelija

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 25.05.2021 23:59


Etsimme kasvavalle LVI-alan yritysasiakkaallemme LVI-suunnittelijaa pitkään työsuhteeseen Turkuun!

Yritysasiakkaamme palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaisesti laite- ja järjestelmäkokonaisuuksien asennustyöt, käyttöönotot sekä käyttökoulutukset laitteiden asianmukaisen ja turvallisen käytön varmistamiseksi.

Tehtävä määräytyy tarkemmin sinun osaamisesi ja mielenkiinnonkohteiden mukaisesti. Voit halutessasi toimia suunnittelijan tehtävissä tai voit olla kentällä mukana asennustehtävissä ja koulutustehtävissä osana dynaamista tiimiä. Asiakkaina on isoja toimijoita.

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta teollisuuden tai kiinteistöalojen tehtävistä. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta työurasi alkumetreillä. Sinulla on hallussa 2D-suunnittelu sekä sinulla on hyvät tietotekniset taidot, tulet käyttämään työssäsi mm. Exceliä ja AutoCadia.

Työ ja palkka määräytyy tekijän mukaan, tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkoon sekä vakinaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla. Työajat ovat joustavat, voit halutessasi tehdä myös osa-aikaisesti töitä. 

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan Suomen Henkilöstötalon kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalon Tiina Vainiolta arkisin klo 9-15 numerosta 0102306527.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme

Varsinais-Suomi
Tekniikka
Vuokratyö
23117159

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstöassistentti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.