Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Maalaamon työntekijä/pintakäsittelijä Vehmaalle

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 09.10.2022 23:59


PK-Puu – Palveleva rautainen puukauppa! Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme tarjoaa niin yksityisille kuin yritysasiakkaillemme monipuoliset ja räätälöidyt valikoimat rakentamisen ja rautakaupan tuotteita. Palvelemme Vehmaalla, Taivassalossa, Uudessakaupungissa sekä Raisiossa. Tutustu meihin osoitteessa: https://www.pk-puu.fi/

Etsimme nyt PK-Puulle maalaamon työntekijää/pintakäsittelijää Vehmaan toimipisteelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tehtävässä pääset osaksi huipputyöporukkaa, jossa ketään ei jätetä yksin. Työskentelet uudenaikaisella korkeapaine ja kuivatusuuni linjastolla, jossa päätehtävänä on ulkoverhouslautojen, sisäverhouslautojen- ja listojen pintakäsittely. Linjastolla on useita tehtäviä, joissa työskentely tapahtuu kiertävänä.  Tehtävässä on monipuolinen sisältö ja pääasiassa tehdään asiakasmerkkikohtaisia projekteja, joissa tuotteet ja värit vaihtuvat useasti. Työskentelet osana kolmen hengen tiimiä, jota johtaa maalaamon työnjohtaja. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Palkkaus tehtävään on 2400 euroa/kk ja pääsääntöinen työaika on ma-to 6:45-16:40, poikkeustilanteissa toivomme sinulta joustoa työaikoihin.

Aikaisempaa kokemusta pintakäsittelijän työstä et välttämättä tarvitse – työkokemusta tärkeämpää on halu oppia sekä reipas ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Pintakäsittelyn tuntemus katsotaan eduksi joko työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • huolellisuutta ja laadukasta työnjälkeä
  • hyvää peruskuntoa
  • kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn
  • joustavuutta 
  • trukinajotaitoa

 

Työsuhde solmitaan PK-Puun kanssa, rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Tiina Vainio, p. 010 2306 527 ma-pe klo 9–15 tai sähköpostitse tiina.vainio@henkilostotalo.fi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Tsemppiä hakuun!


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
25658141

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstökonsultti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.