Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Markkinointiteknologiatiimin vetäjä – BERMUDA

TampereSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 23.06.2021 23:59


Bermuda on erikoistunut B2B-yritysten markkinoinnin monikanavaiseen kehittämiseen. Suuri osa Bermudan asiakkaista on teollisuus-, teknologia- ja palveluyrityksiä. Missiomme on osaltamme muuttaa mielikuvaa B2B-markkinoinnista, jossa tunne- ja tarinavetoisuus ovat (vähintään) yhtä oleellisia työkaluja, kuin kuluttajamarkkinoinnissa.

Asiakkaamme Markkinointitoimisto Bermuda etsii uusia vahvistuksia reilun parinkymmenen hengen jengiin!

Haemme kasvua rakentavaa MARKKINOINTITEKNOLOGIATIIMIN VETÄJÄÄ.

MarTech-tiimin rakentajana ja vetäjänä tulet työskentelemään digitaalisen markkinoinnin parissa ja kasvatat MarTech-liiketoimintaa aktiivisella ja innovatiivisella otteellasi. Vastaat digitaalisen markkinoinnin ratkaisujen (kuten markkinoinnin automaatio, digimainonta, analytiikka) kehittämisestä ja konsultoit laajasti niin asiakkaitamme kuin koko Bermudan omaakin jengiä.

Olet tärkeässä roolissa asiakkaidemme markkinoinnin automatisoimisessa ja järjestelmien käyttöönotossa. Huolehdit omalta osaltasi, että digitaalinen markkinointi on tulevaisuudessa entistä personoidumpaa, tuloksekkaampaa  ja asiakaskeskeistä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta digitaalisesta markkinoinnista sekä tehtävään soveltuvaa teknologiataustaa. Markkinoinnin automaatio ja sen mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja eikä tekoälykään ole ihan hebreaa. Kykenet soveltamaan tietojasi digimarkkinoinnin (ja myynnin) kokonaisuuksien kehittämiseen sekä siihen liittyvien palveluiden kehittämiseen. Olet innostava ja omaat muutosjohtamis-sekä organisointikykyä. Lisäksi luovit asiakkaiden parissa sujuvasti ja vastaat osaltasi MarTech tiimin myynnin kasvattamisesta vahvan B2B-kokemuksesi ansiosta.

Tartut mahdollisuuksiin rohkeasti ja viet ideoitasi eteenpäin ajoittaisesta vastatuulesta välittämättä!

Tarjoamme sinulle loistavan ja potentiaalin työyhteisön Tampereen ytimessä hyvin etätyömahdollisuuksin. Bermudalla yhdistyy pitkä ja uskottava kokemus aktiiviseen eteenpäin pyrkimiseen. Haastamme sekä itsemme, että asiakkaamme. Bermudalla pääset vahvasti vaikuttamaan siihen, millaiseksi yrityksemme ja oma roolisi kasvaa. Meillä on loistavia asiakkaita, joiden kanssa pääsemme toteuttamaan rohkeitakin ideoita. Ja ideoitasi. Lopulta tärkeintä ovat aina ihmisemme, joten parasta mitä voimme tarjota, ovat loistavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

 

Tampere
Markkinointi/mainonta
Rekrytoinnit
23276858

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.