Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Materiaaliohjaaja – kesätyö Gardner Denver

Pirkanmaa, TampereSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 20.04.2021 23:59


Ingersoll Rand Industrial Technologies and Services on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien laivateollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto.

Gardner Denver Oy on osa Ingersoll Rand-konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Vuoden 2020 alussa Ingersoll Rand yhdistyi Gardner Denver –konsernin kanssa, jonka jälkeen meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus ja asiantuntemus. Meillä on yli 16 000 työntekijää yli 50 maassa.

Haemme asiakkaallemme Gardner Denver Oy:lle Tampereelle MATERIAALIOHJAAJAA materiaalihallintoon kesäksi. Työsuhde solmitaan ajalle 3.5.-31.8.2021.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • hankintaehdotusten käsittely ja ostotilausten luonti
  • toimitusaikataulujen päivitykset ja priorisointi toimittajien kanssa
  • uusien tai puuttuvien tuotenimikkeiden luonti
  • tilausten vapauttaminen ja aikatauluttaminen
  • yleiset tehtävät, kuten tuontihuolintaohjeiden antaminen huolitsijoille sekä laskujen käsittely

Kesätyöntekijän tärkein tehtävä on operatiivisen hankinnan ja oston varmistaminen niin, että materiaalihallinnon toiminta ja arki sujuu normaaliin tapaan vakihenkilökunnan loman aikana.

Materiaaliohjaajan tärkeimmät ominaisuudet tehtäviin ovat aktiivisuus, huolellisuus, tarkkuus sekä reipas tekemisen meininki. Olet näppärä ohjelmien kanssa ja aiempi kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksesi. Tehtävässä vaaditaan lisäksi sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön mukavassa työyhteisössä. Tehtävään perehdytetään ja saat koko tiimin tuen jokapäiväiseen tekemiseen. Gardner Denver huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista ja siksi siellä viihdytäänkin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Pirita Haapanen, puh. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

Pirkanmaa, Tampere
Ostotehtävät/hankinta
Rekrytoinnit
22941958

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.