Mediamyyjiä vakituiseen työsuhteeseen

Tampere


Logo

SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 12.12.2019 23:59


Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme

MEDIAMYYJIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävänäsi on vastata asiakkaamme ulko- ja printtimainonnan myynnistä puhelimitse. Etsit jatkuvasti uusia asiakkaita eri tietolähteitä käyttäen ja olet aktiivisesti yhteydessä jo olemassa oleviin asiakkaisiin.  

Menestyessäsi tehtävässä sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus edetä aluemyyntipäälliköksi, jolloin vastaat omista asiakkuuksistasi sekä mainonnan toteutumisesta Pirkanmaalla.

Olet tehtävään soveltuva, mikäli innostut myynnin haasteista ja olet motivoitunut ylittämään itsesi viikko toisensa jälkeen. Teet myyntityötä periksiantamattomalla ja vastuullisella otteella.  

Odotamme sinulta tavoitteellista työtapaa, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä halua kehittyä myynnin ammattilaiseksi.  Eduksesi on aiempi kokemus myyntityöstä, mutta kattavan perehdytyksen ansiosta oikea asenne ja halu menestyä riittää.

Mediamyyjänä saat käyttöösi CRM-asiakashallintaohjelman, tunnetut tuotteet sekä hyvät työtilat ja -välineet. Lisäksi ammattitaitoinen henkilöstö tukee sinua päivittäin. Työsuhde on kokoaikainen päivätyö ja sinulla on mahdollisuus niin etätyöhön kuin joustavaan työaikaan. Sinulle maksetaan kilpailukykyistä takuupalkkaa sekä kannustavaa provisiota menestyksesi mukaan.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 välisenä aikana aluepäällikkö Maarit Syrjältä, puh. 010 2306 531.

Tsemppiä hakuun!

 

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Tampere
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
20032739

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.