Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Myyjä / varastotyöntekijä – PK-Puu

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 09.05.2021 23:59


PK-Puu – Palveleva rautainen puukauppa! Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme tarjoaa niin yksityisille kuin yritysasiakkaillemme monipuoliset ja räätälöidyt valikoimat rakentamisen ja rautakaupan tuotteita. Palvelemme Vehmaalla, Taivassalossa, Uudessakaupungissa sekä Raisiossa. Tutustu meihin osoitteessa: https://www.pk-puu.fi/

Etsimme nyt PK-Puulle asiakaspalveluhenkistä myyjää / varastotyöntekijää Vehmaan toimipisteelle!

Tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen, jossa yhdistyy myyjän ja varastotyöntekijän työt. Varmistat positiivisella työotteellasi kokonaisvaltaisesti laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen asiakkaillemme. Työajat määräytyvät aukioloaikojemme mukaisesti (arkisin 7-17, lauantaisin 8-14), viikkotunnit yhteensä n. 37,5h.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Osaat toimia työssäsi itseohjautuvasti sekä sinulla on hyvä asenne työtä kohtaan. Varastossa tulet ajamaan erilaisilla trukeilla ja toivommekin, että olet ehtinyt jo kerryttää kokemusta tällä saralla. Rakennusalan aikaisempi tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle asianmukaisen perehdytyksen heti työsuhteesi alussa sekä asiantuntevien työkavereiden tuen työsuhteesi aikana. Monipuolisen työn lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä pitkän työsuhteen.

Työsuhde solmitaan PK-Puun kanssa, rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä sähköpostia henkilöstökonsultti Kaisa Messolle (kaisa.messo@henkilostotalo.fi).

Haku päättyy su 9.5.2021 ja ensimmäiset haastattelukierrokset järjestetään jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen Recright.com-haastattelutyökalun avulla ja videokutsulinkki tulee sähköpostiisi. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran, tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan Internet-yhteyden. Voit osallistua haastatteluun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Jäämme odottamaan hakemustasi!

Varsinais-Suomi
Asiakaspalvelu/palvelu
Rekrytoinnit
23010903

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.