Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Myyntipäällikkö – Anpe Tampere

Pirkanmaa



SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 06.12.2023 23:59


Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaille ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta sekä lecasoraurakointia. Pitkän urakointihistorian ansiosta meille on kehittynyt vahva osaaminen ja ammattitaito. Yrityksemme on yhteistyökykyinen, joustava ja kestävään kehitykseen panostava alan ammattilainen. Moderni, tehokas kalusto yhdessä ammattilaistemme kanssa takaavat asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Lue lisää: www.anpe.fi.

Kasvuvauhdin jatkuessa edelleen vakaana, etsimme vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pirkanmaan alueelle. 

Myyntipäällikkönä vastaat palveluidemme myymisestä rakennusalan asiakkaille sekä jälleenmyyjille. Tärkeimpiä tehtäviäsi on olemassa olevien asiakassuhteiden aktiivinen kehittäminen, myynnin kasvattaminen ja uusien asiakassuhteiden luominen. Myyntipäällikön rooliin kuuluvat myös päivittäiset toimet Anpe Tampere Oy:n yksikön johtamiseen liittyen. Toiminnan kasvaessa alueella edelleen, on työnjohtoroolia mahdollista jakaa myös muulla tavalla.

Voit itse asua missä tahansa toimialueella, sillä työtä voit tehdä etänä tai toimipisteeltämme (Tarikantie 6, Lempäälä) käsin. Tehtävä edellyttää myös matkustamista toimialueen sisällä. 

Tehtävässä menestyäksesi, sinulla tulee olla ennen kaikkea vahvaa osaamista myynnin parista. Taustasi ei tarvitse olla rakennussektorilta, vaan olennaisinta on kokemus ja näytöt tuloksellisesta myynnistä, minkä lisäksi työskentelet pitkäjänteisellä, tuloshakuisella ja asiakaspalveluhenkisellä otteella.  Meiltä saat kattavan ja laadukkaan teknisen perehdytyksen ja tuen, jotta pääset parhaalla mahdollisella tavalla alkuun myynnissä.

Meillä pääset osaksi Anpe Oy:n viidenkymmenen alan ammattilaisen yhteen hiileen puhaltavaa organisaatiota ja saat työllesi koko talon tuen. Työnkuva on monipuolinen, myytävät tuotteet huippulaatua ja organisaatiossamme hyvä tekemisen meininki. Tehtävän palkkaus on kiinteä pohja + provisio.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten tammikuussa 2024.

Rekrytointiprosessista vastaa Suomen Henkilöstötalo, työsuhde solmitaan suoraan Anpe Tampere Oy:n kanssa.

Hae tehtävään Suomen Henkilöstötalon sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Myyntipäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Suomen Henkilöstötalolla antaa arkisin klo 9 – 15 Jenni Räikkönen, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Viimeinen hakupäivä on 6.12.2023.

Pirkanmaa
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
27748335

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.