Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Myyntipäällikkö – Gardner Denver

UusimaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 21.04.2021 23:59


Ingersoll Rand Industrial Technologies and Services on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien laivateollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto.

Gardner Denver Oy on osa Ingersoll Rand-konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Vuoden 2020 alussa Ingersoll Rand yhdistyi Gardner Denver –konsernin kanssa, jonka jälkeen meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus ja asiantuntemus. Meillä on yli 16 000 työntekijää yli 50 maassa.

 

Haemme asiakkaallemme Gardner Denver Oy:lle MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kotimaisista asiakkuuksista Uudenmaan alueella. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö teollisuudessa toimivien asiakkuuksien parissa. Olet yhteydessä olemassa oleviin asiakkaisiisi ja haet jatkuvasti uusia kontakteja. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta liikut viikoittain asiakkaidesi luona (pandemian jälkeen).

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä/kaupallista koulutusta
  • Kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Vuorovaikutustaitoja ja sosiaalisuutta
  • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Itsenäistä ja tavoitteellista työskentelyotetta
  • Vahvaa tietoteknistä osaamista sekä englanninkielentaitoa
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa ja joustavuutta työaikojen suhteen

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi paikan hyvässä työyhteisössä, jossa menestymistäsi tuetaan. Korkealaatuiset ja arvostetut tuotteet sekä mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi edesauttavat työssä viihtymistäsi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Uusimaa
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
22941971

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.