Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Ohutlevyseppä – Turun Teräskaluste Oy

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 12.02.2023 23:59


Turun Teräskaluste on erikoiskalusteita ja -rakenteita suunnitteleva ja valmistava vuonna 1946 perustettu yritys. Korkealaatuisiin metallipainotteisiin tuotteisiimme kuuluvat mm. erilaiset kaiteet sekä irto-, erikois- ja kiintokalusteet. Tuotteet on itse suunniteltuja, tuotteistettuja ja valmistettuja uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja, jotka on valmistettu käyttäen niin puuta, lasia, metallia kuin kiveä. Metalliosissa käytämme jaloteräksiä tai värimetalleja.

Sinä kokenut ohutlevyseppä – tule oman alansa huippujen työpaikkaan.

Etsimme riveihimme osaavaa tekijää haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin valmistamaan erilaisia uniikkeja ratkaisuja loppuasiakkaillemme. Päätehtävänä meillä on tehdä näkyvää pintaa ja laadukkaita kokonaisuuksia. Työ voi sisältää leikkaamista, sahaamista, särmäämistä, hitsaamista, ohutlevytöitä, putkien ja profiilien taivutusta ja mekaanista pintakäsittelyä, kuten hiontaa, harjausta ja kiillotusta. Huomioimme kuitenkin jokaisen työntekijämme kohdalla yksilölliset toiveet ja pyrimme tarjoamaan mielekkäät työtehtävät.

Kaipaamamme henkilö on jo kokemusta kerryttänyt metallialan taitaja, joka kaipaa uusia haasteita urallaan. Tässä työssä pääset toteuttamaan ainutlaatuisia, projektikohtaisia ratkaisuja ja tuottamaan asiakkaille aitoa lisäarvoa, joten aiempi vastaava osaaminen on välttämätöntä. Ongelmanratkaisukyky, erinomainen piirustusten lukutaito sekä itsenäinen ote työhön ovat meillä suuressa arvossa. Laatu ja ainutlaatuinen design ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä ja pitkään jatkuneet asiakassuhteet osoitus siitä, että teemme työmme aina huolella.

Meidät tunnetaan huippuluokan osaajien työpaikkana, ja vuosikymmenien kokemuksemme nostaa meidät tämän alan yritysten kärkeen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tekemiseesi saat koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan. 

Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: http://ura.tuteka.fi/

Ohutlevyseppä-Anttimme uratarinan voit lukea täältä: http://ura.tuteka.fi/uratarinat-antti/

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/23161928) tai lähetä Jennille sähköpostia jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-15, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. 

Tästä tehtävästä on tarjolla 400€ vinkkipalkkio! Vinkkaa tuttusi meille osoitteessa https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/.

Varsinais-Suomi
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
26163569

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 400,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.