Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Pakkaaja

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.10.2022 23:59


Etsimme asiakkaallemme pakkaajaa Turkuun!

Pakkaajana työhösi kuuluu mm. laatikoiden pakkausta, tarroitusta, etiketinsuojausta ja laaduntarkailua. Työ on 2-vuorotyötä ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palkka työsuhteen alussa 11,24 euroa/h + iltalisät.

Työ sopii oma-aloitteiselle ja huolellisen työtaidon omaavalle henkilölle, joka pitää rutiinityöskentelystä. Omaathan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, työssä vaaditaan myös suomen kielen taitoa. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen alussa tehdään n. 3 kuukauden määräaikainen sopimus, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti seuraavan linkin kautta: http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/25586413


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
25586413

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.