Pakkaajia / kokoonpanotyöntekijöitä

Varsinais-Suomi


Logo

SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.01.2020 23:59


Etsimme asiakkaallemme pakkaajia / kokoonpanotyöntekijöitä Turkuun!

Työ on mm. laatikoiden pakkausta, tarroitusta, etiketinsuojusta ja laaduntarkailua. Lisäksi työhön kuuluu kokoonpanotehtäviä, joten työkalujen tulisi pysyä käsissä. Työ on 2-vuorotyötä. 

Työ sopii oma-aloitteiselle ja huolellisen työtaidon omaavalle henkilölle, joka pitää rutiinityöskentelystä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Trukinajotaito katsotaan myös eduksi.

Paikalle pääsee kulkemaan julkisilla. 

Työt alkavat portaittain tammi-maaliskuun 2020 aikana. Työsuhteiden kesto 2-3kk alkuun, mahdollisuus jatkoon ja pidempäänkin työsuhteeseen on. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526 (arkisin klo 9-15).


Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
20391846

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.