Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Palkanlaskija – Palkkatalo Oy

TampereSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.11.2020 23:59


Palkkatalo Oy on tamperelaisesta tilitoimisto Meisenet Oy:stä vuonna 2017 eriytetty, palkanlaskentaan erikoistunut toimisto ja osa kasvavaa perheyhtiötä, jossa on hyvät urakehitysmahdollisuudet. Palkkatalo Oy:n ammattilaiset ovat työskennelleet alalla jo pitkään ja yritys palvelee tälläkin hetkellä asiakkaita eri puolilla Suomea aina etelästä pohjoisinta Lappia myöten. Lue lisää www.palkkatalo.fi

Haemme asiakkaallemme Palkkatalo Oy:lle PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit osana palkkatiimiä vastaten nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • aiempaa kokemusta palkanlaskijan työtehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (merkonomi, tradenomi)
  • palkka- ja taloushallinnon järjestelmien käyttökokemusta ja kiinnostusta kehittämiseen sekä uuden oppimiseen
  • oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja huolellista työskentelyotetta
  • reipasta asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle menestyvän talon kattavat henkilöstöedut sekä koko tiimin panostuksen perehdytykseesi. Työilmapiiri on positiivista ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Lisäksi saat käyttöösi modernit työskentelytilat sekä työvälineet. Tuemme sinua urapolullasi ja haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjältä p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän tehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja samalla voit tienata 300€ mikäli vinkattavasi rekrytoituu. 

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

Tampere
Toimistotyö
Rekrytoinnit
22244665

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.