Palveluohjaaja iltatöihin

Espoo, Kirkkonummi


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.12.2018 23:59


Etsimme asiakkaallemme vakituiseen kokoaikatyöhön Espoon ja Kirkkonummen alueelle iltapalveluohjaajaa!

Tehtävänäsi on vastata siivous- ja tukipalveluiden sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi yhdessä palveluesimiehen kanssa. Olet vastuussa laadukkaasta siivoustyön jäljestä, työntekijöiden työvuorojen organisoimisesta sekä sujuvasta asiakaspalvelusta. 

Etsimältämme palveluohjaajalta löytyy reipas periksiantamaton persoona sekä pilkettä silmäkulmasta. Lisäksi sinulta pitäisi löytyä B-ajokortti taskusta, oma auto on eduksi. Toivomme myös, että sinulta löytyisi aikaisempaa siivoustyökokemusta ja mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, on se eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vaihtelevassa ympäristössä, jossa ei ole kahta samanlaista päivää! Pääset haastamaan itseäsi sekä kehittymään kiinteistöalan ammattilaiseksi. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtäviin sekä tarjoaa mahdollisuuksien mukaan uusia urapolkuja tulevaisuutta ajatellen. Palkkaus riippuu työkokemuksestasi alkaen Kiinteistöpalvelualan TES palkkaluokka 4. Päivittäinen työaika alkaa klo 14-15, arkisin 7,5h/pv.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän avulla.

Onnea hakuun!

Espoo, Kirkkonummi
Toimistotyö
Rekrytoinnit
16789113

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.