Pesulatyöntekijä

Tampere


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 08.07.2020 23:59


Haemme asiakkaallemme kesäapulaiseksi reipasta PESULATYÖNTEKIJÄÄ Tampereen keskustan tuntumaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.

Pesulatyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuoliset tekstiilihuollon tehtävät, kuten tekstiilien lajittelu ja pesu, koneeseen syöttö sekä mankelointi. Lisäksi asiakaspalvelu kuuluu päivittäin työhösi.

Toivomme sinulta toimeen tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Tehtävässä tarvitaan riittävää fyysistä kuntoa sekä sorminäppäryyttä. Katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Työ alkaa heti ja työaika on arkisin klo 7.00 – 17.30 välillä pesulan tarpeiden mukaan, vaihtelevasti viikosta riippuen. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta viimeistään 8.7.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531.

 


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Tampere
Asiakaspalvelu/palvelu
Vuokratyö
21505272

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.