Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Projekti-insinööri /Pilkington Automotive Finland

TampereSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 05.10.2022 23:59


Pilkington Automotive Finland Oy on osa japanilaista NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. NSG Group on listattu Tokion pörssissä. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä erikoislasimarkkinoille, kuten kännyköiden ja tablet-tietokoneiden laseja. Joka 4. autossa on Pilkingtonin lasit. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä yli 100 maassa. Lisätietoja www.nsg.com.

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Tampereen tehdas valmistaa erikoisajoneuvojen karkaistuja laseja, kuten linja-autojen sivulaseja ja takalaseja sekä maatalouskoneiden lasituksia. Laitilan tehdas valmistaa laminoituja tuulilaseja linja-autoihin, maatalouskoneisiin ja juniin. Pilkington Automotive Finland on markkinajohtaja Euroopassa linja-autojen tuuli- ja sivulaseissa ja maatalouskoneiden (traktorit ja puimurit) laseissa. Pilkington Automotive Finland Oy on edistyksellinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yrityksen yksi perusarvoista on asiakaslähtöisyys. Toiminnan runkona on laatujärjestelmän mukaisesti toimiminen ja sovittujen hyvien käytäntöjen ja standardien noudattaminen sekä työturvallisuus ja korkea laatutaso. Pilkington Automotive Finlandilla on vahva erikoislasituotannon osaaminen Suomessa jo yli 70 vuoden ajalta. Erikoisajoneuvosektorin tuotteissa korostuvat jatkuvasti asiakaslähtöisten lisäominaisuuksien tarve ja lasien muodon kasvava haasteellisuus. Yrityksellämme on laaja asiakaskunta ja monipuolinen tuotevalikoima. Tehtaiden tuotannosta vientiin menee yli 90 prosenttia, pääosin Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin sekä myös Etelä-Amerikkaan ja Aasiaan. Yritys työllistää Suomessa noin 450 lasialan ammattilaista. NSG Groupin liikevaihto oli tilikaudella 20/21 n. 4mrd.€

 

Haemme asiakkaallemme Pilkington Automotive Finland Oy:lle PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Projekti-insinöörinä pääset osaksi pienen tiimin monipuolisia tehtäviä. Tehtäväsi on vastata asiakkaiden tilaamien tuotteiden tuotannoillistamisprojektien johtamisesta. Projektinjohdollisten tehtävien lisäksi vastuualueeseesi kuuluu tuotetiedonhallinta tehtaan toiminnanohjausjärjestelmässä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tekniseltä alalta, esimerkiksi valmistavasta teollisuudesta, sekä teknisen alan koulutusta. Työntekijänä olet itseohjautuva ja toimelias, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa. Olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, kantaen kuitenkin oman vastuun projektista kunniakkaasti loppuun asti. Edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa, saksan kielen taidon katsomme eduksi. Eduksi katsomme myös CAD-osaamisen ja ajoneuvoteollisuuden laatustandardien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen lisäksi mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä vastuullisen roolin kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Pilkingtonilla pääset työskentelemään tiiviiseen työyhteisöön, jossa on hyvä tiimihenki sekä mahdollisuus edetä ja kehittyä uralla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Karoliina Lakkala, arkisin klo 9-16 puh. 010 2306 534 / karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä työnhakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Tampere
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
25657058

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.