Projektikoordinaattori – I.S. Mäkinen

Turku


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.12.2019 23:59


I.S Mäkinen on vauhdikkaasti kasvava, maailman johtava risteilijöiden ja matkustaja-alusten hyttien ja julkisten tilojen sisustusrakentaja, joka on kunnostanut yli 30 000 hyttiä viimeisten 15 vuoden aikana. Vankka kokemus, laaja verkosto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat kustannustehokkaan toteutuksen. Toteutamme projektit alalle täysin uniikilla tavalla ja tämä mahdollistaa sekä mielenkiintoisen työympäristön työntekijöillemme että laadukkaan toteutuksen asiakkaillemme.

Risteilyalusten entisöintimarkkinan kasvaessa edelleen voimakkaassa myötätuulessa, etsimme dyynaamiseen yhdeksän hengen Planning ja Design -tiimiimme Projektikoordinaattoreita.

Projektimme pitävät sisällään kaiken hyttialueiden suunnittelusta ja rakentamisesta aina luovutukseen asti. Asiakkainamme ovat maailman suurimpia telakoita ja varustamoita. Projektikoordinaattorina olet osa ydintiimiämme, joka vastaa projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Avustat projektitiimin jäseniä suunnitteluvaiheesta projektin toimittamiseen saakka.

Koordinaattorin roolissa pidät kaikki langat käsissäsi: toimit kontaktina projektin eri sidosryhmiin niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolella (esim. suunnittelu, tuotanto, logistiikka, hankinta ja projektihenkilöstö). Projektimme toteutuvat ympäri maailmaa, joten tehtävässä tulee olla valmis matkustamaan n. 50-100 päivää vuodessa.

Edellytämme:

  • kykyä hallita onnistuneesti useita tehtäviä samanaikaisesti (välttämätöntä)
  • organisoitua työskentelytapaa ja erinomaisia organisointitaitoja
  • hyviä kommunikointitaitoja
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • erinomaisia IT-taitoja ja hyvää MS Word-, Excel-, Project -ohjelmien hallintaa 

Eduksi katsomme aiemman projektihallintakokemuksen laivarakennustoimialalla, sillä tämä helpottaa tehtävän omaksumista. Voit kuitenkin hakea myös ilman laivarakennusalan kokemusta, sillä joustava ja organisoitu asenne sekä kyky oppia nopeassa aikataulussa uutta ovat pääroolissa tehtävässä onnistuaksesi.

Tarjoamme mahdollisuuden hypätä monipuoliseen rooliin hektisellä, mutta antoisalla toimialalla. Työyhteisömme koostuu todellisista projektiammattilaisista ja organisaatiossamme vallitsee hyvä tiimihenki. Projektikoordinaattoreiden työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat vuoden alussa, mieluiten mahdollisimman pikaisesti. Työpisteet sijaitsevat Turussa Lemminkäisenkadun konttorillamme. Käytössämme on liukuva työaika.

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme haastatteluja jo hakuajan puitteissa, joten haethan pikaisesti!

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-16 välillä tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Voit täyttää hakemuslomakkeen Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Projektikoordinaattori – I.S. Mäkinen”. Meille hyvin täytetty LinkedIn-profiili käy myös CV:stä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Viimeinen hakupäivä on ma 16.12.2019.

Turku
Tekniikka
Rekrytoinnit
20151949

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.