Projektipäällikkö

Lempäälä, Tampere


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 15.12.2019 23:59


Sähkölandia Oy on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2013 perustettu laadukas sähköalan palveluyritys. Yrityksen pääasiallinen toimiala on sähköasemaurakointi sekä sähköasemapalvelut verkkoyhtiöille, voimalaitoksille ja teollisuuteen.

Lue meistä lisää: http://sahkolandia.fi/

Asiakkaamme Sähkölandia Oy:n tasaisen vahvan kasvun tueksi haemme heille PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi voi sijaita yrityksen tiloissa Lempäälässä tai omalle asuinpaikkakunnallesi perustettavassa haarakonttorissa.

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asennuskohteiden ja -projektien valvonnasta ja edistymisestä niin lopputoimitukseen kuin jälkihoitoon saakka. Huolehdit tarvittavien materiaalien saatavuudesta asennuskohteissa ja varmistat projektien sekä aikataulujen toteutumisen. Työskentelet asiakasrajapinnassa ja olet aktiivisesti yhteydessä loppuasiakkaan, materiaalitoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta sähköasemaympäristöstä. Aiempi kokemus projektien vetovastuusta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta vastuullisuutta, järjestelmällisyyttä sekä tarkkuutta. Ollessasi mukana useammassa projektissa päällekkäin, sopeudut helposti muuttuviin aikatauluihin ja tilanteisiin, etkä menetä hermojasi tiukassakaan tilanteessa. Olet jämäkkä ja vaativa, mutta vuorovaikutustaitosi ovat kehittyneet vuosien kokemuksen myötä.

Lisäksi sinulla tulee vähintään olla B-ajokortti sekä voimassa olevat sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, EA1- tai hätäensiapukortti sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen mukavan tiimin toimesta, vastuullesi mielenkiintoisia projekteja sekä osaamistasi vastaavan palkkauksen etuineen alalla vankan jalansijan saaneessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-16 antaa Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

 

Tiedätkö tähän tehtävään sopivan tekijän? Vinkkaa siitä meille ja voit saada 200€:n vinkkipalkkion, mikäli vinkattusi rekrytoituu! Vinkkaamaan pääset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/ 

Tutustu Suomen Henkilöstötaloon verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Lempäälä, Tampere
Tekniikka
Rekrytoinnit
20119166

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.