Projektipäällikkö – valvonta- ja turvajärjestelmät – Ajan Lukko Oy

Pirkanmaa, TampereSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 19.07.2020 23:59


Ajan Lukko Oy on tamperelainen pääosin Pirkanmaalla toimiva monipuolinen rakenteellista ja teknistä turvasuojausta ja turvaurakointia toimittava lukitus – ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, uudiskohteista, teollisuuskiinteistöistä ja julkisen sektorin asiakkaista.

Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita.

Yrityksemme työllistää 25 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 4 miljoonaa. Arvojamme ovat luotettavuus, laadukas palvelu, kehittyminen ja yhdessä onnistuminen – tuloksena asiakkaan turvallisuus.

Haemme valvonta- ja turvajärjestelmien projektipäällikköä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä.

Projektipäällikkönä vastaat kulunvalvonta-, kameravalvonta- ja hälytysjärjestelmämyynnistä ja projektoinnista. Osaamisalueeseesi kuuluu myös ovi- ja porttiautomatiikka sekä lukitukset järjestelmäprojekteihin liittyen. Työaikasi on arkisin klo 8-16 ja toimeksiannot sijoittuvat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueelle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta turvallisuusalalta ja ymmärrystä valvonta- ja turvajärjestelmistä. Tehtävässä saat auton käyttöösi, joten ajokortti on välttämätön. Valittavalta henkilöltä vaaditaan nuhteetonta taustaa (turvaselvitys tehdään ja turvasuojaajakortti haetaan työsuhteen alkaessa).

Persoonasi puolesta olet yhteistyökykyinen, omatoiminen ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy päätöksenteko- sekä ongelmanratkaisukykyä. 

Eduksi luetaan:

  • ovi- ja porttiautomatiikan tuntemus
  • sähköisten järjestelmien tuntemus, kuten kulunvalvonta, ovipuhelinjärjestelmät, kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät
  • sujuva tietotekninen osaaminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä koko rautaisen ammattilaistiimin tuen. Työnantajana Ajan Lukko Oy on kannustava mm. henkilökohtaisen palkitsemispolun myötä. Saat työhösi helposti lähestyttävän johdon tuen sekä mukavan ja mutkattoman työilmapiirin. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjältä p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa, Tampere
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
21443374

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.