Projektityöntekijöitä ulkomaille kevät 2020 – I.S. Mäkinen Oy

Ulkomaat


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 11.12.2019 23:59


Etsimme kevään 2020 projekteille projektityöntekijöitä Quality Check-osastolle.

I.S. Mäkinen on maailman johtavia risteilijöiden ja matkustaja-alusten hyttien ja julkisten tilojen sisustusrakentajia, joka on kunnostanut yli 30 000 hyttiä viimeisten 15 vuoden aikana. Vankka kokemus, laaja verkosto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat asiakkaille kustannustehokkaan toteutuksen. 

Projektityöntekijän tehtävä pitää sisällään ennaltasovitun datan keräämistä ja valmiiden hyttiuudistustemme laadun tarkkailemista. Kehitämme hyttiprojektejamme jatkuvasti ja telakoinnilta kerätty data on oleellisessa roolissa toimintamallien kehittyessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista, sillä työkieli telakalla on englanti. Lisäksi it-taitojen tulee olla hyvällä tasolla. Persoonaltasi sinun tulee olla tarkka ja vastuullinen ja kestää myös hyvin muuttuvia tilanteita sekä pitkiä päiviä. Koulutus- ja/tai työhistoriasi voi olla moninainen, sillä tässä roolissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävä sopii hyvin myös esim. korkeakouluopiskelijalle.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen projektin hektisellä, mutta antoisalla toimialalla, joten haethan rohkeasti! 

Projektit sijoittuvat maalis-toukokuun väliselle ajalle ja ovat kestoltaan n. 3-5 viikkoa. Huolehdimme sinulle meno-paluu -lennot kohteeseen. Majoitus projekteilla tapahtuu risteilijällä, minkä lisäksi ulkomaanpäivärahat maksetaan jokaiselle projektiin osallistuvalle. Ennen töiden alkua järjestämme koulutukset Liedon / Turun konttoreillamme. 

Työsuhteet solmitaan vuokratyösuhteena Suomen Henkilöstötalon kanssa.

Projektityöntekijän tehtäviä voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta ke 11.12. mennessä. Huom! Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä pystyisit työskentelemään, sillä projekteja on tiedossa useampi hieman eri aikoina. (Voit mainita esim. “olen käytettävissä 10.3.-28.4. välisen ajan.”)

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Tsemppiä hakuun!

Ulkomaat
Muu
Vuokratyö
20118428

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.