Puhelinmyyjä – Suomen Senioriammattilaiset

Pirkanmaa


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.12.2019 23:59


Tykkäätkö puhua puhelimessa? Suomen Senioriammattilaiset etsii asiakkaalleen Sastamalan ja Tampereen keskustaan Myyntineuvottelijoita / puhelinmyyjiä. 

Tehtäviisi kuuluu suomalaisten, korkealaatuisten lisäravinne- ja vitamiinituotteiden myyntiä puhelimitse uusille sekä jo olemassa olevalle asiakaskunnalle. Asiakkaamme on jo useamman vuoden alla toiminut toimija, jolla on jo vakiintunut rehti maine. Työtilat ovat viihtyisät ja työtiimi mukana sekä toisiaan kannustava.

Sinun ei tarvitse omata aiempaa kokemusta vastaavasta, sillä sinulle annetaan kattava koulutus tehtävääsi. Tehtävässä on kiinteäpohjapalkka heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Työajat ajoittuvat maanantaista lauantaihin klo 9-20 välillä oman toiveesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa rohkeasti ottamalla suoraan yhteyden Maarit Syrjään p. 010 2306 531 tai Virva Heinoseen p. 010 2306 593 / 040 820 1947. Voit myös hakea paikkaa sähköisen lomakkeen kautta. 

Suomen Senioriammattilaiset Oy tarjoaa eläkkeelle jääneille sekä eläkeikää lähestyville ammattilaisille ja asiantuntijoille töitä omalla tahdilla. Senioriammattilaiset ovat osa Suomen Henkilöstötalo -konsernia. Lue lisää www.senioriammattilaiset.fi.

Pirkanmaa
Toimistotyö
Vuokratyö
19554431

Rekrytoinnista vastaa


Virva Heinonen
Senioriammattilainen
010 2306 593
040 820 1947
virva@senioriammattilaiset.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.