Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Putkiasentaja

Turku


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 04.12.2022 23:59


Etsimme asiakkaallemme osaavaa putkiasentajaa Turun alueelle. Työmaita on sekä uudis- ja saneerauskohteita.

Etsimämme henkilö on työskennellyt putkiasentajan työtehtävissä (uudis- tai saneerauspuolen) jo useamman vuoden ja pärjää työssään itsenäisesti. Hoidat oman työsi huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Eduksi luetaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin, sekä talotekniikka-alan koulutus.

Tarjoamme sinulle palkkauksen ammattiosaamisesi mukaan, (maksamme aina vähintään TES-mukaista palkkaa) hyvät työvarusteet, sekä luotettavan työnantajan.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Turku
Tekniikka
Vuokratyö
25767571

Rekrytoinnista vastaa


Juuso Ojala
rekrytoinnin asiantuntija
010 230 6522
juuso.ojala@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.