Puuseppä – Resdeco Oy

Turku


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 07.07.2019 23:59


Resdeco Oy on vuonna 2005 perustettu mittatilauskalusteita valmistava yritys. Yrityksellämme on paljon kokemusta mm. hotellien, ravintoloiden ja myymälöiden sisustuksesta.

Nykyaikaiset tuotantotilamme sijaitsevat Liedossa, mutta moderneimmillakaan koneille kaikkien yksityiskohtien tekeminen on mahdotonta. Siksi mittatilauskalusteissamme näkyy myös aito käsityötaito. Panostamme jokaiseen kalusteeseen – emme tee sarjatuotantoa, emmekä kahta samanlaista. Jokainen kaluste on uniikki ja asiakkaamme tiloihin suunniteltu. Tarjoamme asiantuntevaa asiakaspalvelua projektin alusta loppuun.

Lue lisää yrityksestämme: www.resdeco.fi

Etsimme nyt kasvumme tueksi taitavaa, omasta kädenjäljestään ylpeää PUUSEPPÄÄ Lietoon (Turkuun) vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä pääset aidosti käsittelemään laadukkaita materiaaleja ja tekemään mittatilauskalusteita käsityötaitojasi hyödyntäen. Arvostamme aiempaa työkokemustasi puusepän työtehtävistä ja mahdollisesti myös alan koulutusta. Voit olla puusepän urasi alussa tai jo kokenut ammattilainen – tässä työtehtävässä motivoitunut asenne on loppupeleissä tärkeintä, joten hakea kannattaa rohkeasti! 

Jos et vierasta haastavaa, mutta joustavaa työympäristöä, ja sinulta löytyy ammattitaitoa ja asennetta, tarjoamme sinulle itsenäisen työn. Työaika on pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Lähde siis osaksi pientä ja tehokasta tiimiämme, joka työskentelee Liedon Tuulissuon verstaalla/tehtaalla erikoiskalusteiden parissa.

Rekrytoinnin hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla Puuseppä Lieto.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi 7.7.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Juuso Ojala arkisin klo 10-14, p. 010 230 6522.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi juuri oikea valinta tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

Turku
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
18527379

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Juuso Ojala
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 522
juuso.ojala@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.