Rakennusalan ammattilainen

Turku


Logo

SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.05.2019 23:59


Hei sinä rakennusalan ammattilainen, ilmoita itsesi meille!

Etsimme vaihteleviin rakennusprojekteihin ammattitaitoisia rakennusalan työntekijöitä Turun alueella. Voit olla esimerkiksi ammatiltasi kirvesmies, rakennussiivooja, maalari, muurari, rakennusmies.. Kerro meille mikä on sinun ydinosaamisesi ja millaista työtä etsit tällä hetkellä!

Työhakemukset joko sähköisesti hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä viesti “RAKENNUS + Etunimi Sukunimi” numeroon 0504404277.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Turku
Rakennusala
Vuokratyö
18189415

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.