Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Rakennusinsinööri toimipistevastaavaksi

UusimaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 23.05.2021 23:59


Turun Kuntotutkimus Oy on voimakkaassa kasvussa oleva rakennustekniikan asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 12 henkeä ja nyt avaamme uuden toimipisteen Uudellemaalle. Lue lisää www.turunkuntotutkimus.fi

 

Haemme asiakkaallemme Turun Kuntotutkimus Oy:lle luotettavaa ja itseohjautuvaa TOIMIPISTEVASTAAVAA Vantaan Hakunilaan avattavaan toimipisteeseen.

Toimipistevastaavana vastuullasi ovat uuden toimiston käynnistämiseen liittyvät toimenpiteet sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden rakentaminen vahvalle pohjalle. Kehität, kasvatat ja ylläpidät toimintaa sekä luot uusia asiakassuhteita pääkaupunkiseudulla.

Lisäksi hoidat päätehtäväsi ohella kuntotarkastuksia. Kuntotarkastajan työtehtäviin kuuluvat pääasiallisesti asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset, energiatodistukset sekä rakennustekniset asiantuntijatehtävät.

Edellytämme rakennusalan tutkintoa (esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari) ja aiempaa kokemusta kuntotarkastuksista sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Vahvat vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot ja oma-aloitteinen sekä aikaansaava ote ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen menestymiseen ja omaan toimenkuvaasi positiivisessa työympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan. Saat itsenäisen ja vastuullisen työn sekä asiantuntevat ja avuliaat kollegat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Uusimaa
Rakennusala
Rekrytoinnit
22905110

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.