Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Rakennussiivooja – EKE-Rakennus Oy

UusimaaSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 06.12.2020 23:59


Rakennussiivooja, meillä on sinulle töitä tarjolla!

EKE-Rakennus Oy – rakentamisen moniosaaja. Rakennamme asuntoja ja kokonaisia asuinalueita. Kehitämme ja vuokraamme myös toimitiloja. Markkina-alueenamme Suomessa on pääkaupunkiseutu ja sen ympäristö. Lue meistä lisää: https://ekerakennus.fi/.

Etsimme EKE-Rakennus Oy:lle rakennussiivoojaa uudisrakennustyömaalle Espooseen.

Toivomme sinulta jo löytyvän kokemusta rakennustyömaiden siivoustehtävistä sekä sinulla on itseohjautuva työote. Töitä tehdään itsenäisesti. Tarjoamme sinulle täydet viikkotyötunnit, työaika ma-pe klo 7-15:30. Työturvakortti sekä viron kielitaito katsotaan eduksi. 

Hakuprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo ja työsuhde solmitaan Suomen Henkilöstötalon kautta. Työt saa aloittaa nopeallakin aikataululla ja töitä on tarjolla ensi vuoden elo-syyskuuhun asti!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä sähköpostia kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Odotamme yhteydenottoasi, tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Uusimaa
Rakennusala
Vuokratyö
22245861

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.