Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Ravintolatyöntekijä, kesätyö

Pirkanmaa, Ylöjärvi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.03.2023 23:59


 

Haemme tulevaan kesäsesonkiin asiakaspalveluhenkisiä RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ. Työt alkavat kelien heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun, kelien mukaan mahdollisesti pidempäänkin. Työajat on kuitenkin sovittavissa joustavasti oman elämäntilanteen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistuksen lisäksi kassa- ja asiakaspalvelua, anniskelua sekä siisteyden ylläpitoa kesäravintolassa. Työajat painottunut iltapäiviin ja iltoihin, joten odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi joustavuutta työajoissa.

Työssä tarvitset hygienia- ja anniskelupassin. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.Tehtäviin saat hyvän perehdytyksen, joten emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta, asenne ratkaisee!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin 9-16 välillä Pirita Haapaselta p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!


  Pirkanmaa, Ylöjärvi
  Hotelli- ja ravintola-ala
  Vuokratyö
  26452591

  Rekrytoinnista vastaa


  Pirita Haapanen
  Henkilöstökonsultti
  010 2306 532
  pirita.haapanen@henkilostotalo.fi


  Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


  Lisätietoa hakemisesta

  Uusi hakija

  Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

  Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

  Rekisteröitynyt hakija

  Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.