Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Rengasasentaja – OneStop Finland Oy

TampereSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.10.2022 23:59


OneStop Finland on renkaanvaihtoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan renkaidenvaihtoon. Asiakkaat voivat hoitaa päivittäiset ostoksensa samalla, kun me vaihdamme renkaat autoon parkkihallissa. Helppoa ja nopeata! Renkaanvaihdon lisäksi palveluihimme kuuluu rengashotelli ja yritysasiakkaiden renkaidenvaihto. Lisätietoa osoitteessa www.onestoppi.fi

Haemme useita RENGASASENTAJIA tulevan syksyn rengassesonkiin asiakkaillemme OneStop Finland Oy:lle. Tehtäviä on tarjolla useammassa toimipisteessä Tampereen alueella.

Rengasasentajan työnkuvaan kuuluvat B-ajokortilla ajettavien autojen renkaiden asennukset sekä asiakaspalvelu. Työssä menestyäksesi, toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Tehtävään annetaan kattava perehdytys, jonka vuoksi pidämme hakijan tärkeimpinä piirteinä hyvää asiakaspalveluasennetta ja ahkeruutta. Aikaisempi kokemus renkaanvaihdosta ei ole edellytyksenä, vaan asenne ja oppimishalu ratkaisee!

Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa ja kestää rengassesongin ajan. Työ sopii hyvin niin keikkatyöstä kiinnostuneelle kuin lisäansiota etsivälle, esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan syksyn vilkkaaseen rengassesonkiin! Laita hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Karoliina Lakkalalta p. 010 2306 534 / karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Tampere
Asennus/huolto
Vuokratyö
25652906

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.