Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Rengasasentajia Turun alueelle

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 05.11.2023 23:59


Oletko käsistäsi kätevä henkilö? Haluaisitko sesonkityön tähän syksyyn?

Haemme jälleen RENGASASENTAJIA tulevan syksyn rengassesonkiin asiakkaillemme Varsinais-Suomen alueelle! Tehtäviä on tarjolla monissa sijainneissa mm. Turun eri puolilla, Kaarinassa sekä Salossa.

Rengasasentajan työnkuvaan kuuluvat henkilöautojen renkaiden asennukset sekä huolto- että varastointitehtävät. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta työaikojen suhteen (ruuhkahuippupäivät) sekä B-ajokorttia.

Tehtävään annetaan kattava perehdytys, jonka vuoksi pidämme hakijan tärkeimpinä piirteinä reipasta asiakaspalveluasennetta ja ahkeruutta. 
Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä tai autoalan koulutustaustaa.

Työn aloitukseen vaikuttavat sääolosuhteet. Töitä on arviolta noin 2-8 viikoksi. Työ sopii täten niin keikkatyöstä kiinnostuneelle kuin lisäansiota etsivälle! 

Hae paikkaa joko:
1. Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/22079489) tai 
2. tekstiviestillä 'rengasasentaja' numeroon 050 440 4277.

Tartu mahdollisuuteen! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötaloon rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä. Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/

Varsinais-Suomi
Asennus/huolto
Vuokratyö
22079489

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstöassistentti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.