Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Rengastyöntekijöitä syyssesonkiin!

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.10.2022 23:59


Haemme asiakkaallemme rengastyöntekijöitä syksyn renkaanvaihtosesonkiin!

Rengasastyöntekijän työnkuvaan kuuluvat henkilöautojen renkaiden asennukset sekä huolto- että varastointitehtävät. Työnkuvasi voi olla oman halukkuutesi ja osaamisesi mukaan rengasasentajan töitä tai vaihtoehtoisesti renkaiden pesua ja varastointia. 

Rengasasentajalta odotamme jo hieman aikaisempaa kokemusta työkalujen käytöstä, sekä B-ajokorttia. Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen alan töistä tai alan koulutus. Renkaiden pesijän työt onnistuvat myös ilman aikaisempaa kokemusta ja ajokorttia, tärkein ominaisuutesi on kuitenkin molempiin tehtäviin reipas ja motivoitunut tekijäasenne!

Työpaikkasi sijaitsee aivan Turun keskusta-alueen vieressä ja sinne pääset kätevästi myös julkisilla. Normaali työaikasi on arkisin klo 8:00-16:00, mutta ruuhkahuippuina ylityöt ja viikonlopputyöt lauantaisin klo 10:00-14:00 ovat myös mahdollisia. Palkkasi tulee olemaan kokemuksen mukaan, mutta vähintään kuitenkin 11,80€/h! 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta: http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/25670665  tai tekstiviestillä: Rengastyöntekijä numeroon +358504404277, niin kontaktoimme sinut! 


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Asennus/huolto
Vuokratyö
25670665

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.