Robottihitsaaja

KaarinaSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.03.2019 23:59


Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme Kaarinaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen robottihitsaajaa.

Työssäsi käytät hitsausrobottia ja viimeistelet kappaleet sekä teet muita työnjohdon antamia töitä. Työssä arvostetaan ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Työ on 2-vuorotyötä. 

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta hitsauksesta. Eduksi on aiempi osaaminen ABB tai OTC -ohjelmoinnista. Tiimihenkisyys sekä joustavuus on myös tärkeitä ominaisuuksia tekijällämme. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, täytä pikaisesti hakemuksesi Suomen Henkilöstötalon sähköisen järjestelmän avulla tai lähetä CV:si osoitteeseen kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Kaarina
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
17754935

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.