Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Sähkö- ja automaatioasentaja – Runtech Systems Oy

KotkaSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 05.12.2022 23:59


Runtech Systems Oy on vuonna 1997 perustettu globaalisti toimiva sellu- ja paperiteollisuuden räätälöityjen järjestelmien toimittaja. Runtechin vahva kasvu ja jo pitkään jatkunut menestys perustuu asiakaslähtöiseen tapaan toimia. Patentoidut ratkaisut tarjoavat paperiteollisuudelle energia- ja tuotantotehokkuutta sekä paperikoneiden ajettavuutta parantavia innovaatioita. Runtech Systems Oy on osa Ingersoll Rand -konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja.”

Haemme asiakkaallemme Runtech Systems Oy:lle sähkö- tai automaatioasentajaa Kotkaan.

Tehtäviisi kuuluu suurnopeuspuhaltimien kytkennät ja koeajot, sekä muita sähkö- ja asennustöitä. Työ vaatii läsnäoloa Kotkan hallilla. Työaika on ihanteellinen ma-pe päivätyö, mutta pientä joustoa työaikojen suhteen toivotaan. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Runtech Systems Oy tarjoaa mahdollisuuden urakehitykseen ja huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 8-16 Karoliina Lakkalalta p. 010 2306 534 / karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi.


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Kotka
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
25856626

Rekrytoinnista vastaa


Karoliina Lakkala
Henkilöstökonsultti
010 2306 534
karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.