Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon asentaja – Walki

ValkeakoskiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 29.11.2020 23:59


Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki on kasvava kansainvälinen konserni, joka on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen; Consumer Packaging, Industrial Packaging ja Engineered Materils. Walki toimii 12 eri maassa, sekä Euroopassa että Aasiassa. Walkin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli noin 400 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. Lisätietoja Walkista osoitteessa www.walki.com

 

Haemme Walkin Valkeakosken tehtaalle

SÄHKÖ- ja AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävässäsi vastaat tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiojärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä. Lisäksi pääset ottamaan osaa linjojen parannus- ja muutostöihin, joihin sisältyy käyttöönotot sekä testaukset. Työhösi voi kuulua myös jonkin verran mekaanisen kunnossapidon tehtäviä.

Työtä tehdään päivävuorossa ja lisäksi vastuullesi kuuluu noin viiden viikon välein osuva päivystysvuoro.

 

Odotamme sinulta:

– tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. sähkö- ja automaatioasentaja)

– työkokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidon parista

– kokemusta ohjelmoitavista logiikoista sekä niiden vianhausta

– motivoitunutta asennetta prosessilaitteistojemme ja oman työn kehittämiseen

– työsuojeluun liittyvien ohjeiden ja määräysten noudattamista

– valmiutta vuorotöihin

– lisäksi tehtävässä vaaditaan joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

 

Arvostamme englannin kielen osaamista, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta ja positiivista asennetta. Työntekijänä olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta työskentelet mielelläsi myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden osaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme; Suoraselkäisyys, Aloitteellisuus ja Sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531.

 

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Suomen Henkilöstötalon kautta on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

Valkeakoski
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
22270397

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.