Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija – Tammermatic Oy

PirkanmaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2021 23:59


Tammermatic Oy on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen pesulaitteiden ja niihin liittyvien lisäarvopalveluiden tuottajista. Yhtiö on perustettu 1966 Tampereella. Yritys tunnetaan globaalisti alan edelläkävijänä, tuotteita on myyty jokaiselle mantereelle. Yhtiön palveluksessa on noin 70 henkilöä, joista osa työskentelee Ruotsin myyntiyhtiössämme. 

Haemme kunnianhimoista ja eteenpäin pyrkivää sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa tuotekehitysostolle vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Tammermaticin kanssa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävässä vastaat automaattisten ajoneuvopesulaitteiden sekä niiden oheislaitteiden suunnittelusta, käyttöönotosta ja dokumentoinnista. Tämän lisäksi saat vapaat kädet myös nykyisten laitteiden kehityssuunnitteluun. Suunnittelijana toimit itsenäisessä roolissa, mutta teet tiivistä yhteistyötä proto-osaston, tuotannon ja myynnin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • parin vuoden kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta laitevalmistuksessa
  • logiikkaohjelmointikokemusta
  • sähkötöiden johtajan pätevyys S2
  • sujuvaa englannin kielitaitoa

Olet omatoiminen etkä hätkähdä itsenäistä toimenkuvaa ja laajaa tehtäväkenttää, sillä tukenasi on esimiehesi ja koko Tammermaticin väki. Haluat vaikuttaa ja kehittää niin uutta kuin entistä tapaa toimia. Olet sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka haluaa tehdä tiivistä yhteistyötä muiden tiimien kanssa. Tehtävänkuvaan ei kuulu matkustusta, mutta satunnaista matkustusvalmiutta toivotaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työpaikan. Tässä työssä saat laajan, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Tässä työpaikassa uudet ideasi otetaan vastaan avoimin mielin!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Mikäli tunnistit ystäväsi/tuttavasi tehtävästä, vinkkaa hänestä meille ja saat 500€:n vinkkipalkkion!

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Pirita Haapaselta p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa
Tekniikka
Rekrytoinnit
22559272

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 500,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.