Sähköasentaja ja tiiminvetäjä

Lempäälä


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 12.12.2019 23:59


 

Sähkölandia Oy on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2013 perustettu laadukas sähköalan palveluyritys. Yrityksen pääasiallinen toimiala on sähköasemaurakointi sekä sähköasemapalvelut verkkoyhtiöille, voimalaitoksille ja teollisuuteen

Lue meistä lisää: http://sahkolandia.fi/

 

Asiakkaamme Sähkölandia Oy:n tasaisen vahvan kasvun tueksi haemme heille sekä SÄHKÖASENTAJAA että ASENNUSTIIMIN VETÄJÄÄ vakituisiin työsuhteisiin.

 

SÄHKÖASENTAJANA työskentelet kokonaisvaltaisesti sähkö- ja kytkinasemien uudis- sekä saneerauskohteiden sähköasennusten parissa.

ASENNUSTIIMIN VETÄJÄNÄ vastaat (omalta osaltasi) projektien etenemisestä työmailla sekä osallistut asennustehtäviin yhdessä tiimisi kanssa. Omalla esimerkilläsi, vuorovaikutustaidoillasi ja kannustavalla otteella saat tiimisi työskentelemään motivoituneena haastavissakin tilanteissa.

Työtä tehdään sekä Pirkanmaan alueella että ympäri Suomen arkipäivisin. Viikonloput pääset viettämään kotonasi asuinpaikkakunnastasi ja työkohteen sijainnista riippumatta.

 

Molemmissa tehtävissä edellytyksenä on sähköasentajan koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai jo aiempaa työkokemusta omaava henkilö. Haemme ensisijaisesti tekevää ja motivoituneella työskentelyotteella varustettua tiimityöskentelijää.

Tehtävässä menestyäksesi olet myös järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen. Opettelet mielelläsi uutta ja sopeudut helposti muuttuviin aikatauluihin ja tilanteisiin. Lisäksi sinulla tulee vähintään olla B-ajokortti sekä voimassa olevat sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, EA1- tai hätäensiapukortti sekä työturvallisuuskortti.

Molemmissa tehtävissä edellytetään matkustusvalmiutta työn luonteen vuoksi.  

 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavien työkavereiden tuen, osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sekä infon kumpaan tehtävään ensisijaisesti haet.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-16 antaa Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

 

Tiedätkö jompaankumpaan sopivan tekijän? Vinkkaa siitä meille ja voit saada 200€:n vinkkipalkkion, mikäli vinkattusi rekrytoituu! Vinkkaamaan pääset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/ 

Tutustu Suomen Henkilöstötaloon verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Lempäälä
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
20119129

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.