Sähköasentaja kunnossapitoon – Gravelon Oy

Pirkanmaa, Pirkkala, TampereSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 08.04.2020 23:59


Gravelon toimii teräsrakenteiden moniosaajana ja on saavuttanut vahvan aseman eri teollisuusyritysten alihankkijana. Gravelon tarjoaa kokonaistoimituksia aina esisuunnittelusta laitteen käynnistykseen asti. Toimipiste sijaitsee Pirkkalassa Tampereen kupeessa. https://gravelon.fi/

Haemme asiakkaallemme Gravelon Oy:lle kunnossapidon SÄHKÖASENTAJAA 3vuorotyöhönTyösuhde on alkuun vuoden määräaikainen vuokratyösuhde, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

Kunnossapidon sähköasentajana olet osa kunnossapidon tiimiä, joka vastaa Gravelon Oy:n asiakkaan tuotannon kunnossapitotöistä. Tehtävässä vastaat tehtaan sähkö- ja mekaanisesta kunnossapidosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköasentajan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään valmistavassa teollisuudessa
  • automaatio- ja logiikkaosaamista
  • perus it-taitoja (MS Officen Excel, Word, PowerPoint)
  • vuorotyö- ja päivystysvalmiutta
  • itsenäistä työskentelyotetta ja tiimityötaitoja
  • paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn menestyvässä yrityksessä, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Pirita Haapanen, 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 

Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Pirkanmaa, Pirkkala, Tampere
Asennus/huolto
Vuokratyö
20864836

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.