Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Sähköasentaja

Pirkanmaa


Logo


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 21.06.2023 23:59


Haemme asiakkaallemme kahta sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu maalämpö- ja ilmavesipumppujen sähkö- ja automaatioasennukset pientalo- ja kiinteistökohteissa Pirkanmaalla. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä. 

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista sähkötöistä. Ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on vähintään B-luokan ajokortti. 

Toivomme sinulta asiakaspalveluasennetta sekä rohkeutta ja ratkaisukeskeistä asennetta tarttua toimeen vaihtelevissa saneerauskohteissa ja välillä haastavissakin tilanteissa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16
 Mari, p. 010 2306 533 / mari.setala@henkilostotalo.fi


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa
Asennus/huolto
Vuokratyö
26755643


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.