Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Sähköpääsuunnittelija – BMH Technology Oy

Pirkanmaa, Pohjanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 25.11.2020 23:59


BMH Technology on yksi alansa johtavista kestävien energiaratkaisujen avaimet käteen -toimittajista. Yrityksemme kehittää ja toimittaa globaalisti edistyksellisiä jätteestä kierrätyspolttoainetta valmistavia TYRANNOSAURUS®-laitoksia sekä perinteisiä kiinteän biomassan käsittelyjärjestelmiä. Autamme asiakkaitamme vähentämään kaatopaikkaläjittämistä ja fossiilisten polttoaineiden aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 57 milj. € ja työllistämme noin 150 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Kiinassa, Puolassa ja Espanjassa. Tutustu meihin paremmin YouTube-kanavallamme, BMH Technology. 

Asiakkaamme BMH Technology Oy:n liiketoiminnan edelleen kasvaessa etsimme heille

SÄHKÖPÄÄSUUNNITTELIJAA

osaksi sähkö- ja automaatio-osaston tiimiä.

Tehtävässäsi työskentelet toimitusprojektien E&A-osuuden teknisenä asiantuntijana ja vastaat perussuunnittelun lisäksi detaljisuunnittelun kokonaisvaltaisesta koordinoinnista;

Määrittelet ja hallinnoit laitteidemme sähkö- ja automaatioratkaisuja osana projektiorganisaatiota. Vastaat siten omalta osaltasi toimitusprojektien laadusta, yhteensopivuudesta, aikataulusta ja budjetista sekä sujuvasta onnistumisesta ja läpimenosta.

Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, muun organisaatiomme sekä erityisesti osto-organisaation kanssa laite- ja komponenttihankinnoissa sekä toimittajien ja aliurakoitsijoiden koordinoinnissa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta teolliselta toimialalta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta lisäksi perustuntemusta koneiden ja laitteiden sähköistyksestä ja ohjelmoitavista logiikoista. Omaat aktiivisen työskentelytavan sekä koet aitoa halua sitoutua yhteiseen tekemiseen.

Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä. Kansainvälisen toimintamme vuoksi englannin kielen osaaminen sekä valmius satunnaiseen matkustamiseen ovat tärkeäitä elementtejä tehtävässä onnistumiselle.

Etsimme henkilöä, joka sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka BMH:n arvojen; Menestys-Yhteistyö-Intohimo – mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka.

Tarjoamme ympärillesi innostavan projektiorganisaation, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset etenemismahdollisuudet. Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, eli voit työskennellä kotikonttoriltasi tai vastaavasti BMH:n konttoreilta Raumalla, Porissa tai Tampereella. Käytössäsi on joustavat keinot etätöiden tekemiselle. BMH:lla sinua tuetaan oman henkilökohtaisen osaamisesi kehittämisessä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjältä p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän tehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja samalla voit tienata 500€ mikäli vinkattavasi rekrytoituu. 

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

Pirkanmaa, Pohjanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Suunnittelu
Rekrytoinnit
22223290

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 500,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.