Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Sähkösuunnittelija – Sähkölandia Oy

LempääläSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 25.04.2021 23:59


Sähkölandia Oy on valtakunnallisesti toimiva, alan suunnannäyttäjä. Yrityksen pääasiallinen toimiala on sähköasemaurakointi sekä sähköasemapalvelut verkkoyhtiöille, voimalaitoksille ja teollisuuteen. Lue meistä lisää: http://sahkolandia.fi/

Asiakkaamme Sähkölandia Oy:n tasaisen vahvan kasvun tueksi haemme heille SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat sähköasemien suunnittelusta itsenäisesti sekä yhdessä suunnitteluryhmän kanssa.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tutkintoa ja kokemusta sähköalalta. Aiempi kokemus sähkösuunnittelusta katsotaan eduksesi. Haemme alasta aidosti kiinnostunutta ja kehityskykyistä tekijää.

Tehtävässä menestyäksesi olet myös järjestelmällinen ja tarkka. Ollessasi mukana useammassa projektissa päällekkäin, sopeudut helposti muuttuviin aikatauluihin ja tilanteisiin. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti. Tehtävä edellyttää seuraavien korttien voimassaoloa: sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, EA1- tai hätäensiapukortti ja työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavien työkavereiden tuen, viihtyisät työskentelytilat ja osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet alalla vankan jalansijan saaneessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-16 antaa Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

 

Tiedätkö tähän tehtävään sopivan tekijän? Vinkkaa siitä meille ja voit saada 200€:n vinkkipalkkion, mikäli vinkattusi rekrytoituu! Vinkkaamaan pääset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/ 

Tutustu Suomen Henkilöstötaloon verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Lempäälä
Tekniikka
Rekrytoinnit
22892515

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.