Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Seniorien kesätyöhaku 2023 – Tampere

PirkanmaaSOPIMUS:

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.05.2023 23:59


Kesäksi töihin omaan tahtiin? Suomen Senioriammattilaiset etsii Tampereen seudun asiakkailleen kesätyöntekijöitä kesään 2023!

Etsimme työntekijöitä useille eri aloille monenlaisiin työsuhteisiin, meidän kauttamme on työllistytty niin toimisto- ja myyntialan tehtäviin, kuin myös tuotantotyöntekijän ja siivoojan tehtäviin. Olitpa sitten urasi loppupuolella tai jo eläkkeellä oleva oman alasi rautainen ammattilainen tai muuten vain itseäsi kiinnostavalta alalta lisätienestiä etsivä  niin tämä haku on juuri sinua varten. Sinun ei siis tarvitse omata aiempaa kokemusta etsimistäsi töistä, vaan olet voinut kerryttää kokemusta alasta esimerkiksi harrastustesi kautta.

Jätä hakemus helposti sähköisen järjestelmämme kautta! Kerro hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi. Kerro myös millaisista työtehtävistä juuri sinä olisit kiinnostunut. Ilmoitathan hakemuksessasi myös ajankohdista ja työajoista, jolloin olisit kiinnostunut työskentelemään.

Voit myöhemmin päivittää tietojasi ja osaamistasi, sekä hakea muihinkin avoinna oleviin tai avautuviin työpaikkoihin vain kirjautumalla sisään järjestelmäämme tunnuksillasi, jotka tulet samaan sähköpostiisi hakemuksen täytettyäsi.

Suomen Senioriammattilaiset Oy tarjoaa eläkkeelle jääneille sekä eläkeikää lähestyville ammattilaisille ja asiantuntijoille töitä omalla tahdilla. Senioriammattilaiset ovat osa Suomen Henkilöstötalo -konsernia. Lue lisää www.senioriammattilaiset.fi.

Pirkanmaa

Vuokratyö
26247311

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.