Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Siivoajia eri mittaisiin työsuhteisiin

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.03.2023 23:59


Etsitkö lisätienestejä opiskelujen oheen tai oletko kenties kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta? Etsimme nyt asiakkaillemme siivousalan tekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin! 

Siivoustöitä on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi toimisto- , teollisuus- ja kotikohteissa asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Työaikoja on tarjolla vaihtelevasti niin aamu-, päivä- ja iltavuoroissa ja viikonlopputyöt ovat myös mahdollisia. Työsuhteet voivat olla mitä vain satunnaisista yhden päivän keikoista useamman kuukauden kestäviin työsuhteisiin, joista on hyvät mahdollisuudet siirtyä asiakasyrityksen kirjoille.

Tässä työssä asenne siivoustyötä kohtaan ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Kerrothan hakemuksessa ainakin siivouskokemuksestasi ja käytettävyydestäsi, sekä minkälaisesta siivoustyöstä olisit kiinnostunut!

Hae paikkaa sähköisen hakujärjestelmämme kautta:http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/26289328 


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Kiinteistöala
Vuokratyö
26289328

Rekrytoinnista vastaa


Risto Kivimäki
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
risto.kivimaki@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.