Siivooja

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere


Logo

SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 23.05.2019 23:59


 

Haemme asiakkaallemme reipasta ja omatoimista SIIVOOJAA aluksi osa-aikaiseen työsuhteeseen. Kesällä töitä on kokoaikaisesti. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30 välillä, mutta maanantaina ja torstaina on myös iltatyötä klo 19.30-21.30.

 

Toimenkuvaan kuuluu niin remonttisiivousta työmailla sekä toimistoja ja kotisiivouksiakin. Kohteet sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä ja Nokialla, joten tehtävässä tarvitset omaa autoa.

Lisäksi edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

 

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere
Kiinteistöala
Vuokratyö
18446172

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.