Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Suurtehoimuauton kuljettaja – Anpe Oy

UusimaaSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.05.2021 23:59


Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaille ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta sekä lecasoraurakointia. Pitkän urakointihistorian ansiosta heille on kehittynyt vahva osaaminen ja ammattitaito. Moderni, tehokas kalusto yhdessä ammattilaistemme kanssa takaavat asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Lue lisää: www.anpe.fi.

Etsimme Anpe Oy:lle Uudenmaan kohteisiin työntekijää suurtehoimurointi- ja suurtehopuhallus työtehtäviin!

Kohteet ovat laidasta laitaan erilaisia korjaus- ja uudisrakentamisen kohteita. Työ on hyvin fyysistä ja itsenäistä työotetta vaativaa. Työajat vaihtelevat kohteiden mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan sinut perehdytetään työsuhteesi alussa. Käytössäsi on nykyaikainen ja monipuolinen kalusto. 

Työssä menestyminen vaatii voimassaolevan C-ajokortin sekä ajokokemusta. Lisäksi työssä tarvitaan voimassaoleva työturvallisuuskortti ja digipiirturikortti. Kuljettajan ammattipätevyys katsotaan eduksesi. Toivomme myös, että sinulla on auto käytössä työmatkoja varten.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen sekä hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus 13-18€/h. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Suomen Henkilöstötalon kautta. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/23001829) tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Uusimaa
Rakennusala
Vuokratyö
23001829

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.