Taloushallinnon ammattilainen – Heinoja Oy

TurkuSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 10.06.2020 23:59


Pitkät perinteet, moderni osaaminen – Heinoja Oy on luotettavasti palveleva tilitoimisto Turun keskustassa. Hoidamme yritysten ja yhteisöjen kaikki taloushallinnon tehtävät yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joten voit luottaa osaamiseemme.

Tarjoamme asiantuntevaa taloushallintopalvelua monenlaisiin tarpeisiin. Olemme perehtyneet erityisesti rakennusalan yritysten kirjanpitoon, joten tunnemme alan taloushallinnon ja verotuksen erityispiirteet. Lue meistä lisää: www.heinoja.fi

Oletko se sinä, asiakkaidemme uusi taloushallinnon kumppani sekä meidän uusi työkaverimme?

Etsimme pieneen ja yhteen hiileen puhaltavaan tiimiimme KIRJANPITOVASTUULLISTA TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi Heinojalla kuuluu sinulle nimettyjen asiakasyritysten itsenäisesti hoidettavat monipuoliset taloushallinnon tehtävät, jotka käsittävät koko kirjanpidon, tilinpäätökset, verotuksen kuin viranomaisraportoinnit. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa taloushallinnon kokemusta, mahdollisesti tilitoimistokokemuksella. Mikäli sinulta ei vielä löydy KLT-tutkintoa, olisi hienoa, jos haluaisit sen tuellamme suorittaa.

Persoonaltasi olet huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvää paineensietokykyä. Tiimimme on ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen, mutta myös tehokkuushaluinen, ja näitä piirteitä odotamme myös sinulta. Tiedät myös, että hyvät asiakaspalvelu- sekä yhteistyötaidot ovat kultaa niin asiakkaiden, muiden sidosryhmien kuin työkaveriesi kanssa toimiessa.

Hakijalta odotamme lisäksi hyvää suullista sekä kirjallista suomen että englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito on eduksi. Meillä on käytössä mm. Heeros-ohjelmisto, joten tämän aiempi osaaminen tai nopea omaksuminen auttaa työskentelyssä meillä. Työskentelemme pääsääntöisesti virka-aikaan arkisin, mutta taloushallinnon aikataulut edellyttävät sinulta toisinaan joustavuutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn menestyvässä yrityksessä, osaavan tiimimme tuen sekä kilpailukykyisen palkan muine etuineen. Toimitilamme sijaitsevat Puutorin laidalla, jonne on helppo tulla julkisilla, omalla autolla tai vaikka kävellen.

Kunnioitamme Heinojalla perinteisiä arvoja, mutta haluamme alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä ottamalla osaa mm. eri koulutuksiin.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat mukaan tiimiimme, hae tehtävään rohkeasti ja pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Yhteyshenkilö ja lisätiedot

Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-12 välisenä aikana researcher Miia Sinkolta, p. 010 2306 528 tai sähköpostitse miia.sinkko@henkilostotalo.fi.

Hakeminen

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/21314847) tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”taloushallinnon ammattilainen”.

 

Tsemppiä hakuun!

 

Vinkkipalkkio 300€ – Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Turku
Taloushallinto/tilintarkastus
Rekrytoinnit
21314847

Rekrytoinnista vastaa


Miia Sinkko
Researcher
010 2306 528
miia.sinkko@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.