Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Taloushallinnon ammattilainen – Heinoja Oy

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 09.05.2021 23:59


Pitkät perinteet, moderni osaaminen – Heinoja Oy on luotettavasti palveleva tilitoimisto Turun keskustassa. Hoidamme yritysten ja yhteisöjen kaikki taloushallinnon tehtävät yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joten voit luottaa osaamiseemme. Tarjoamme asiantuntevaa taloushallintopalvelua monenlaisiin tarpeisiin. Olemme perehtyneet erityisesti rakennusalan yritysten kirjanpitoon, joten tunnemme alan taloushallinnon ja verotuksen erityispiirteet. Lue meistä lisää: www.heinoja.fi.

Osaava kirjanpitäjä – liity mukaan osaksi ammattitaitoista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiämme! Etsimme Turkuun KIRJANPITOVASTUULLISTA TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen.

Heinojalla työnkuvasi pitää sisällään sinulle nimettyjen asiakasyritysten itsenäisesti hoidettavat monipuoliset taloushallinnon tehtävät, jotka käsittävät koko kirjanpidon, tilinpäätökset, verotuksen ja viranomaisraportoinnit.

Sinulta me toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa taloushallinnon kokemusta, mahdollisesti tilitoimistokokemuksella. KLT-tutkinto on eduksi, mutta mikäli sinulta ei sitä vielä löydy, tuemme mielellämme sinua sen suorittamisessa.

Työssämme käytämme mm. Heeros- ja Fennoa-ohjelmistoja, joten näiden aiempi osaaminen tai nopea omaksuminen helpottavat työsi aloitusta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvän suomen ja englannin kielen osaamisen. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Työskentelemme pääsääntöisesti virka-aikaan arkisin, mutta taloushallinnon aikataulut edellyttävät sinulta toisinaan joustavuutta.

Me puolestamme olemme menestyvä ja vakavarainen, perinteisiä arvoja kunnioittava ja samalla alati kehittyvä toimija Turun Puutorin laidalla. Arvostamme hyviä asiakaspalvelu – ja yhteistyötaitoja, kykyä oman työn onnistuneeseen rytmittämiseen sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Tiiminä olemme toisiamme täysillä kaikessa tukeva, ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen. Panostamme aina täysillä työhömme ollaksemme asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Osallistumme myös aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin.

Huolehdimme työntekijöistämme ja haluamme pitää heistä kiinni. Toimistomme Puutorin kulmalla on helposti saavutettavissa ja tarjoamamme palkkaus ja edut ovat kilpailukykyiset.

Työsuhde alkaa sinulle sopivana ajankohtana, esim. tilinpäätösten valmistumisen jälkeen, kuitenkin mielellään touko-kesäkuun aikana.

Kiinnostuitko tai jäikö jokin mietityttämään? Kerrothan siitä meille ja katsotaan yhdessä, olisiko tämä sinulle sopiva, seuraava työpaikka.

Yhteyshenkilö ja lisätiedot
Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Kaisa Messo, p. 010 2306 526 tai sähköpostitse kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Hakeminen

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/22980606) tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”taloushallinnon ammattilainen”, myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili toimii CV:nä.

Tsemppiä hakuun!

Tästä tehtävästä on tarjolla 350€ vinkkipalkkio! Vinkkaa tuttusi meille Vinkkipalkkiolomakkeemme avulla!

Varsinais-Suomi
Toimistotyö
Rekrytoinnit
22980606

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 350,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.