Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Tekninen myyjä – Hansa EngineeringSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 14.12.2022 23:59


Me Hansa Engineeringillä etsimme sinua, joka haluat olla mukana kasvamassa ja kehittymässä tulevaisuuden toimialalla! Rekrytoimme Suomen myyntitiimimme uuden TEKNISEN MYYJÄN vakituiseen työsuhteeseen.

Hansa Engineering on toiminut Pohjoismaiden markkinoilla jo lähes 50 vuotta teollisuuden komponentti- ja laitetoimittajana sekä teknisten asiantuntijapalveluiden tarjoajana. Olemme kasvava organisaatio ja ylpeitä saadessamme toimia Pohjoismaiden johtavien teollisuusyritysten kanssa. Tutustu meihin nettisivuillamme ja oheisen videon kautta.

Sinä voit olla taustaltasi esimerkiksi:

  • asentaja tai muuten teknisten asioiden parissa toiminut henkilö, joka haluaa uuden polun uralleen myyjänä
  • tai aiempaa kokemusta omaava myyjä, joka haluaa kehittyä urallaan uusien haasteiden parissa

Me opetamme ja autamme sinua, jotta pääset perille tuotteidemme saloista ja opit erikoisalamme osaajaksi. Kaikkein tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen ja oppimishaluinen asenne, yleistekninen ymmärrys sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen. Tehtävässä menestymisen kannalta eduksi on myös tekninen koulutustausta mekaanikosta insinööriin. Kaiken muun voimme sinulle opettaa!

Tässä roolissa olet osa myyntiorganisaatiotamme Suomessa, minkä lisäksi teemme päivittäin yhteistyötä Ruotsin kollegoidemme kanssa.

Työnkuvasi voi näyttää esimerkiksi tältä:

  • Nykyisten ja uusien asiakkaiden kontaktoiminen sekä asiakaspalvelutehtävät
  • Tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin vastaaminen
  • Asiakastapaamiset, asiakassuhteiden rakentaminen ja kehittäminen
  • Ulkomaisten päämiessuhteiden ylläpitäminen

Suomen myyntitiimin Tuomas Keski-Korsun sanoin: ”me Hansa Engineeringillä olemme ainutlaatuisella aitiopaikalla seuraamassa ja tukemassa teollisuuden kehityskulkua luotettavana toimittajana sekä tarjoamalla ratkaisuja mahdollisiin ongelmakohtiin.”

Asiakaskuntamme koostuu monista Pohjoismaiden johtavista teollisuusyrityksistä, mikä takaa myös sinulle vaihtelevan työnkuvan. Hakemalla meille pääset mukaan organisaatioon, jossa jaamme kaiken tietotaitomme löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaallemme.

Työyhteisömme on tiivis eikä meillä tarvitse jäädä yksin ongelmiensa kanssa. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen sekä modernit ja tehokkaat työvälineet myynnin tekemiseen. Työaika ajoittuu toimistoaikaan, mutta liukumakin on mahdollinen.

Meillä pääset aktiivisesti vaikuttamaan omiin työtehtäviisi sekä kehittämään osaamistasi. Haluammekin tarjota sinulle myös hyvät etenemismahdollisuudet kiinnostuksen kohteidesi ja osaamisesi mukaan.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo ja työsuhde solmitaan Hansa Engineeringin kanssa.

Jätä hakemus Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen arkisin klo 9–15, p. 0102306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Haku päättyy 14.12.2022 ja ensimmäiset haastattelukierrokset järjestetään jo hakuajan puitteissa.

Jäämme odottamaan hakemustasi!

PS. Tästä tehtävästä on tarjolla vinkkipalkkio 200 €! Vinkkaa siis tuttusi meille vinkkipalkkiolomakkeemme avulla!

Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
25907778

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.