Tekninen myyjä Tampereelle – Pilaster Oy

Tampere


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 02.06.2019 23:59


Pilaster Oy on innovatiivinen cleantech yhtiö, jonka 35 maahan patentoitu talotekniikkajärjestelmä modernisoi ja automatisoi rakennuksen talotekniikan. Pilaster -tekniikalla toteutetaan yhdellä kertaa rakennuksen putki-, ilmastointi-, sähkö-, energia- ja asumisolosuhderemontti – kustannustehokkaasti ja nopeasti. Talotekniikkamoduulit asennetaan kiinteistön ulkoseinille.  Pilaster-tekniikka soveltuu korjausrakentamiseen sekä lisäkerros- ja uudisrakentamiseen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Pilaster Oy on ansainnut vuonna 2018 Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä työskentelemään markkinoiden edistyksellisimmän talotekniikkajärjestelmän parissa, sillä etsimme tiimiimme TEKNISTÄ MYYJÄÄ vastaamaan Tampereen alueen myynnistä.

Tehtävänkuvaasi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta sekä kokonaisvaltainen huolehtiminen myyntiprosessista tarjouksesta sopimukseen asti. Pääasiallinen asiakaskuntasi koostuu isännöitsijöistä, taloyhtiöistä ja muista kiinteistöjen omistajista. Etsimämme henkilö ei epäröi heittää verkkoja myös isompiinkin vesiin, sillä työskentelysi päämääränä on liikevaihtomme lisääminen.

Joukkoomme kaipaamme asiantuntevaa myyjää, jolta löytyy aito hymy ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tärkeää on, että olet persoonaltasi aktiivinen, sinnikäs, kehittämishaluinen ja haluat saada kauppaa aikaiseksi. Tällä alalla myynti ei tapahdu sormia napsauttamalla, joten jaksat rakentaa asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Uskot tuotteeseemme ja sen kehittämiseen. Osaat lisäksi ajatella teknisesti, ymmärrät kokonaisuuksia ja kommunikoit sujuvasti asiakkaan ja tuotekehityksemme välillä. Työssäsi raportoit suoraan toimitusjohtajallemme.

Koulutamme sinut tehtävään, mutta eduksi lasketaan teknisen tai rakennuspuolen tausta. Myös ymmärrys talotekniikasta, sen edellytyksistä ja mahdollisuuksista on eduksi saadaksesi tehtävän mahdollisimman hyvin haltuun.

Toiminta-alueesi on Tampere + 200 km ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta – viihdytkin paremmin kentällä kuin toimistolla. Vastaat itse oman työaikasi suunnittelusta ”vapautta ja vastuuta” -periaatteella ja tehtävää voit hoitaa myös kotikonttorilta käsin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Myyntisalkkuusi markkinoiden edistyksellisimmän talotekniikkajärjestelmän sekä fiksut materiaalit myyntisi tueksi.
  • Mahdollisuuden päästä aidosti mukaan kehittämään myyntiprosessejamme ja tapaamme tehdä. Matalassa organisaatiossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys.
  • Täyden luottamuksen tekemiseesi ja tuen onnistumisellesi.
  • Palkkauksena on kiinteä kuukausipalkka sekä siihen lisätäytteet myyntituloksesi perusteella.

Katso lisää meistä ja Pilaster-järjestelmästämme osoitteesta http://pilaster.fi/

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Lisätietoja tehtävästä saat Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-16 p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoithan viestisi ”Tekninen myyjä Tampere / Pilaster”. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn Linkedin-profiilin. Hakuaika umpeutuu 2.6.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

PSST: Meillä on sama tehtävä auki myös Helsinkiin! Katso ilmoitus: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/

Tampere
Rakennusala
Rekrytoinnit
18482845

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Henkilöstökonsultti
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.