Tekninen ostaja – Merima Oy

Turku


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 01.03.2020 23:59


Merima Oy on vuonna 1987 perustettu, laivanrakennusalalla toimiva, kansainvälinen ja vahvasti erikoistunut perheyritys, joka tekee maailmanluokan työtä risteilijöiden sisustamisessa. Asiakkainamme ovat telakat ja varustamot ympäri maailmaa. Lokakuussa 2019 Merima palkittiin vuoden valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla.  Lue lisää meistä: https://www.merima.fi/


Lähde Meriman menestystarinan matkaan – Haemme nyt voimakkaan kasvumme tueksi TEKNISTÄ OSTAJAA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Teknisenä ostajana vastuullesi annetaan rakenteellisesti vaativien ja laajojen laivasisustusprojektien rakenneratkaisuihin liittyviä hankintoja. Olet osa dynaamista hankintatiimiämme ja itse työskentely tapahtuu projektitiimeissä.

Työpisteesi voi Turun sijaan sijaita myös Helsingin tai Rauman toimistollamme.

Työtehtäviisi kuuluu mm. sisustusprojektien esisuunnittelun ohjaamista ja niihin liittyvien hankintakokonaisuuksien rajaamista ja suunnittelua. Kilpailutat hankintoja ja valitset parhaimmat rakenneratkaisut korkea laatu ja kustannustehokkuus fokuksena. Kaupalliset ja tekniset neuvottelut kuuluvat oleellisena osana työpäivääsi. Teet vahvaa kehitystyötä toimittajien ja toimittajaverkostojen kanssa. Lisäksi teet ajoittain toimitusvalvontakäyntejä toimittajillamme.

Sinulla on mahdollisesti teknisen tai rakennuspuolen koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus myynti- tai hankintatehtävistä. Aiempi tausta laivanrakennuspuolesta on ehdottomasti sinulle eduksi, jolloin ymmärrät valmiiksi tietyt laivasisustusprojektien lainalaisuudet. Työssäsi tarvitset myös AutoCAD-osaamista.

Tehtävä edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustaa Suomessa Merima Oy:n eri toimipisteissä sekä toimittajilla niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Odotamme valittavalta henkilöltä:

  • hankintaprosessien osaamista ja tuntemusta
  • ohutlevyjen, alumiiniprofiilien, liimaamisen ja hitsauksen valmistusmenetelmien tuntemusta
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • taitoa ja kykyä toimia myyntitiimien vastaparina
  • vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa
  • kehityshalukkuutta sekä kehittävän palautteen vastaanottokykyä
  • tarkkuutta yksityiskohdissa, mutta myös suurien kokonaisuuksien hahmottamista
  • hyvää paineensietokykyä sekä analyyttisyyttä ajattelutapaa
  • joustavuutta työaikojen suhteen tarvittaessa

Mitä Merima tarjoaa sinulle?

Meriman tilauskanta on laaja, pitkälle tulevaisuuteen ulottuva ja projektit ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia.

Tarjoammekin sinulle mahdollisuuden päästä maailmanluokan risteilijöiden sisustusprojekteihin kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset haastamaan itseäsi ainutlaatuisissa projekteissa. 

Sinua odottaa viihtyisä työympäristö sekä mukava työporukka, joka työskentelee yhdessä tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä menestyvän talon edut.  Olemme työnantajana joustava ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.  Yrityskulttuurimme on kehityshenkistä ja samaa toivomme myös uudelta tiimiläiseltämme.

Teknisen ostajan tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen, jossa pääset itsenäisesti kehittämään vastuualuettasi. Työtäsi tukevat Merima Oy:n rautaiset laivanrakennuksen ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hae paikkaa täyttämällä Suomen Henkilöstötalon sähköinen lomake hakulinkin kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/20629897) tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Tekninen ostaja – Merima”. Meille hyvin täytetty LinkedIn-profiili käy myös CV:stä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Viimeinen hakupäivä on su 1.3.2020. Haethan paikkaa kuitenkin pikaisesti, sillä hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalon HR-konsultti Tuija Kantoluodolta arkisin klo 8-17 välillä numerosta 010 2306 524 tai sähköpostitse tuija.kantoluoto@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!
 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 400 euroa. Tekijää pääset vinkkaamaan täältä

Turku
Ostotehtävät/hankinta
Rekrytoinnit
20629897

Rekrytoinnista vastaa


Tuija Kantoluoto
HR-konsultti
010 2306 524
tuija.kantoluoto@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 400,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.