Tekninen ostaja – Pilkington Automotive Finland Oy

Tampere, LaitilaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 02.04.2019 23:59


Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.

Haemme nyt Tampereen tai Laitilan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

Teknistä ostajaa

Tehtävä sisältää sekä strategista hankintaa, että käytännön ostotoimintaa. Kehität olemassa olevaa paikallista ja kansainvälistä toimittajaverkostoa löytämällä kustannustehokkaita ja arvoa lisääviä ratkaisuja. Toimit osana dynaamisesta hankintatiimiä, ja sisäänajovaiheen jälkeen saat vastuullesi osittain oman hankintakategorian.  

Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus (insinööri/alempi korkeakoulu) ja jo muutaman vuoden kokemus hankintatehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Odotamme sinulta hyvää neuvottelutaitoa ja tiimityövalmiuksia sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustaa Pilkingtonin toimipisteissä Suomessa sekä jonkin verran ulkomailla, pääsääntöisesti Euroopassa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden urakehitykseen kansainvälisessä yrityksessämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hankintaan liittyvien prosessien osaamista ja tuntemusta
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • matkustusvalmiutta Suomessa sekä ulkomailla
  • hyviä kommunikointi- ja ihmissuhdetaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • oma-aloitteisuutta sekä yhteistyökykyä
  • vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa
  • hyvää paineensietokykyä
  • myönteistä sekä innostunutta asennetta työntekoon

Eduksi luetaan SAP-osaaminen sekä muu soveltuva tekninen tietotaito.

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksesi viimeistään 2.4.2019 mennessä. Hae paikkaa kuitenkin pikaisesti, sillä hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalon rekrytointipäällikkö Terhi Walleniukselta, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 114 milj. € ja henkilökunnan määrä on 571. 

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on maailmanlaajuisesti 27 000 työntekijää, tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. www.nsg.com

Tampere, Laitila
Ostotehtävät/hankinta
Rekrytoinnit
17863095

Rekrytoinnista vastaa


Terhi Wallenius
Rekrytointipäällikkö
010 2306 525
terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.