Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

TampereSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 20.02.2019 23:59


Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakavaraiselle ja dynaamiselle tilitoimistoasiakkaallemme Tampereelle. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

Kirjanpitäjänä työtehtäväsi ovat hyvin laaja-alaiset ja käsittävät koko kirjanpidon, konsernilaskennan, tilinpäätökset, verotuksen ja viranomaisraportoinnin. Taloushallinnon järjestelmistä käytössäsi ovat muun muassa Tikon, Netvisor ja Lemonsoft.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa taloushallinnon kokemusta. Olet tarkka ja huolellinen, lisäksi sinulla on luontaista kykyä ja halukkuutta hyödyntää uusiakin sähköisiä järjestelmiä työssäsi. Laadukkaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkisellä asenteella varustettu.

Tarjoamme sinulle vastuun lisäksi vapautta itsesi ja työsi kehittämiseen. Taloushallinnon aikataulut edellyttävät sinulta toisinaan joustavuutta, mutta vastavuoroisesti olemme sinulle mahdollisimman joustava työnantaja. Lisäksi etätyömahdollisuus, kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyinen palkka kuuluvat pakettiin.

Kirjanpidon rautainen ammattilainen, oletko sinä etsimässä uusia haasteita? Tehtävässä voit aloittaa kevään 2019 aikana sopimuksen mukaan.

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.2.2019.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

 

Tampere
Taloushallinto/tilintarkastus
Vuokratyö
17551590

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.